MENU

    Poznaj opinie naszych gości

    9.9 Średnia Opinia
    5/5
    “Chyba lepiej się nie da”TripAdvisor Krótko? - wszystko najlepsze.
    Obsługa - kompetentna, miła, chętna do pomocy.
    Pokój - czysty i funkcjonalny. Łazienka - rewelacja. Łóżko - wygodne i duże, choć żona narzekała, że materac za miękki.
    Basen z dużą ilości atrakcji, jak na hotelowy duży i czynny cały dzień (09:00-22:00).
    Posiłki więcej niż dobre a przede wszystkim widać "serce kucharza", urozmaicone i podane na szwedzkim stole.
    Bar - ciut za mały, często wszystkie stoliki zajęte, barmani/barmanki znają swoją pracę - potrafią zaproponować własny drink.
    Pokój gier i zabaw - dla wszystkich - jest bilard,stół do tenisa stołowego, piłkarzyki i "basenik" z kulkami - wszystko bez dodatkowych opłat.
    Busy na stoki i wypożyczalnia łyżew, darmowe lodowisko naturalne, kulig z ogniskiem i kapelą góralską
    Ogólnie polecam i będę odwiedzał w przyszłości
    Wojtek Z, Warszawa, Polska
    5/5
    “Cisza i spokój”TripAdvisor Bardzo ciekawe miejsce.Hotel mały ale z dużymi dodatkami:basen, grota solna,lodowisko,darmowy parking, obfite śniadania.

    Najważniejsza jednak jest lokalizacji-oaza ciszy i spokoju.

    Podróżujący z dziećmi nie bedą się nudzić.

    Pobyt: styczniu 2016, wyjazd z rodziną


    neilamsterdam, Katowice, Polska
    6/6
    Urocze miejsce, czyste i profesjonalneHolidayCheck Hotel bardzo nam się spodobał. Położony przepięknie, pokój i łazienka duże, komfortowo wyposażone. Basen śliczny, elegancki. Widać, że pracownicy obiektu bardzo się starają, chcą żeby goście byli zadowoleni, to się liczy. Hotel jest bardzo czysty, dobrze utrzymany i co najważniejsze w dobrym guście, bez tak popularnej na Podhalu pastelozy. Wróciliśmy wypoczęci i zachwyceni
    Ola, Polska
    5/5
    Rewelacja 😃 TripAdvisor Rewelacyjne miejsce, piękny hotel, atrakcje na naprawdę wysokim wysokim poziomie /spa, sala zabaw dla dzieci z modułem kulkowym, bilard itp, lodowisko /wspaniała obsługa, jedzenie wyśmienite rewelacyjny pobyt 😃 jutro kulig
    Justyna P, Polska
    4/5
    “Trzy Korony - to tu :)”TripAdvisor Siadając do napisania tej recenzji, miałem w pamięci, aby po raz kolejny nie była to laurka dla miejsca, w którym byliśmy w maju 2015 r. Niestety. Nie uda mi się. Żona z naszym synkiem stwierdzili jednoznacznie, że to jeno z fajniejszych miejsc na odpoczynek dla osób, które nie cierpią tłumów, straganów, muszelek w górach. Położenie hotelu idealne. Dosłownie krok od Dunajca i od Trzech Koron. Przy hotelu rusza spływ Dunajcem. Totalna cisza i spokój (zaznaczam, że byliśmy w maju, nie w lipcu czy sierpniu). Pokoje duże, jasne, czyste. Z okna mieliśmy widok na Trzy Korony i Dunajec. Jedzenie bardzo smaczne (mieliśmy porównanie z lokalnymi karczmach, które niestety nie spełniły naszych oczekiwań, ponieważ jak zawsze królowały w nich smażone frytki). W hotelu jest także basen. Duży i jak my byliśmy praktycznie pusty. Obsługa bardzo życzliwa i uczynna. Dopracowania wymaga jednak sala zabaw dla dzieci. Polecam.

    Pobyt: maju 2015, wyjazd z rodziną
    Michal M., Polska
    5/5
    Bardzo piękne miejsce do wypoczynku !TripAdvisor Duże pokoje, piękny kompleks z basenem, saunami, smacznym jedzeniem i ogrodem od strony spokojnie płynącego Dunajca. Mieszkańcy bardzo mili, piękny kościół. Polecam dla osób które chcą naprawdę wypocząć w ciszy i bez tłumów i bez zasięgu sieci tel. komórkowej (u mnie w Orange był brak sieci lub Orange Słowacja)
    Łukasz F, Radom, Polska
    5/5
    “Pięknie położony hotel”TripAdvisor Hotel położony tuż nad Dunajcem, pod Trzema Koronami. Okolica cicha i spokojna. Dzięki temu jest to wspaniałe miejsce dla osób pragnących wypocząć w ciszy i spokoju, z dala od zgiełku miasta. Widoku, jakie można podziwiać z pokoju, tarasu lub trawnika hotelowego są wręcz bajeczne. Sam spędziłem kilka godzin na leżaku podziwiając okolicę, a nie jestem typem, który leży i podziwia cokolwiek :) Pokoje bardzo ładne, czyste, choć nieco ciasne. Ceny również nie należą do szczególnie atrakcyjnych, choć mogą być one uzasadnione położeniem. Nie mniej jednak mając możliwość, chętnie wróciłbym do tego hotelu na kilkudniowy wypoczynek, ponieważ może być również świetną bazą wypadową do wielu innych atrakcyjnych miejsc.
    MichalWanczyk, Kraków
    5/5
    “Замечательное место”TripAdvisor Отель расположен недалеко от Польско-Словацкой границы в тихом и живописном селе. Главная достопримечательность - рядом с отелем место, откуда можно отправиться в рейс на плотах по реке Дунаец. Сам отель довольно небольшой, но в нем было все необходимое, в том числе спа-центр с бассейном (они открыты до 10 вечера). Виды из окон чудесные. Завтраки разнообразные и вкусные. Единственное замечание - очень плохо ловит мобильная сеть. но если кому-то нужен контакт с миром- в комнатах есть вайфай. Цена довольно высокая, но вполне соответствует качеству!
    merol777
    9.6/10
    „Rewelacyjny stosunek jakosci do ceny”Booking.com Rewelacyjne śniadania, super basen
    Patryk, Polska
    10/10
    „bardzo dobry hotel polecam”Booking.com bardzo dobry hotel polecam
    Maria, Polska
    9.2/10
    „Polecam hotel Nad Przełomem.”Booking.com Znakomity basen i sauny.Super lokalizacja i doskonałe widoki.Niezła kuchnia.Moze troche za drogo.
    Stanisław, Polska
    10/10
    „Bardzo dobry hotel - mamy nadzieję, że jeszcze tam wrócimy.”Booking.com Bardzo duży wybór produktów na śniadanie w formie szwedzkiego stołu (dania na ciepło, wędliny i sery, sałatki, pasty, jogurty, owoce, płatki, racuchy, gofry itd. soki, kawa z ekspresu).
    Bardzo czyste, wręcz pachnące pokoje (TV z dużym wyborem kanałów, szlafroki, suszarka, ręczniki basenowe, czajnik, woda, herbata).
    Dostęp do basenu praktycznie 7-22.
    Rewelacyjna obsługa w recepcji i na salach. Dobre rowery do wypożyczenia.
    Doskonała lokalizacja z miłym widokiem. W hotelu byliśmy na początku kwietnia - cisza i spokój pozwalały na relaks nad Dunajcem na hotelowych leżakach.
    SPA w kilkoma pomieszczeniami - bardzo przyjemna atmosfera podczas masażu/zabiegów.
    Michał, Polska
    10/10
    „Super miejsce , czysto ,przyjemnie,blisko do zamku w...”Booking.com Super miejsce , czysto ,przyjemnie,blisko do zamku w NiedZicy,blisko szlak na 3korony,super miejsce dla dzieci
    Aneta, Wielka Brytnia
    10/10
    HotelSystems.pl Przepyszne jedzenie, hotel czyściutki i przemiła obsługa
    IWONA, LUBLIN
    10/10
    „Hotel położony w pięknym miejscu trzy gwiazdki jakie ma niejeden Hotel z czterema by zawstydził ...”Booking.com Śniadania-smaczne,obsługa-super,położenie Hotelu -rewelacja ,na pewno wrócimy -Piotr z Rodziną z Mielca .....
    Brajan44, Polska
    9.6/10
    „Udany pobyt”Booking.com Świetne posiłki, wygodne pokoje i wspaniała lokalizacja nad Dunajcem i pod Trzema Koronami.
    Dariusz, Polska
    9.6/10
    „Wypoczynek pod Trzema Koronami”Booking.com Wszystko było na b.dobrym poziomie. Obsługa, jedzenie, zakwaterowanie, basen, masaże.
    Robert, Polska
    10/10
    HotelSystems.pl Bardzo miła, pomocna i kompetentna obsługa, byliśmy tam drugi raz i było wręcz lepiej niż ostatnio, polecamy każdemu. Nasze dzieci były zachwycone zarówno basenem, salą zabaw jak i jedzeniem. W barze obsługa wiedziała czasem lepiej niż my sami czego chcemy... dobre wino w doskonałej temperaturze to w Polsce jeszcze rzadkość... No cóż więcej, czysto, smacznie i przyjemnie. Szkoda było wyjeżdżać!
    Leszek, Brzeźnica
    9.7/10
    HotelSystems.pl
    michał, sosnowiec
    10/10
    HotelSystems.pl Jedzenie, atmosfera, obsługa super. Dzieci miały pokój zabaw. Basen, sauna, grota solna super.
    Ogólnie z pobytu jesteśmy bardzo zadowoleni.
    Paweł, Dąbrowa Górnicza
    10/10
    HotelSystems.pl Rodzinna atmosfera , życzliwość , swoboda , wrażanie pobytu we własnym domu ,
    Wojciech, Korczyna
    5/5
    “Jak dla mnie jeden z lepszych hoteli w Polsce”TripAdvisor Pokoje duże, łazienki troszkę za małe - ale jest ok. Pokoje z balkonem, są zdecydowanie lepsze. Jedzenie - wspaniałe, szef kuchni jest lepszy niż w wielu dobrych restauracjach. Basen jest duży, do tego jedno jacuzzi (6 osobowe). Dwie sauny (sucha, parowa). Grota solna za dodatkową opłatą. Lokalizacja wspaniała - wycieczki piesze czy rowerowe - polecam.
    Janusz_krk, Krakow, Poland
    4/5
    “Wakacje ”TripAdvisor Byliśmy zadowoleni. Hotel idealnie położony praktycznie na końcu Sromowiec. Śniadania bardzo dobre, obiadokolacje czasem za bardzo przekombinowane , ale każdy znajdzie coś dla siebie. Basen i spa rewelacyjne , sala gier z bilard em , ping pongiem i kuleczkami dla maluchów bardzo duża. Bardzo duży plac zabaw na trawie graniczący z Dunajcem. Takie rzeczy to tylko tutaj. Dopełnieniem tego jest boisko z kortem tenisowym i wypożyczalnią rowerów. Cóż więcej chcieć. Nie wspomniałem jeszcze o góralskich wieczorach z grillem i możliwości nauki jazdy konnej. 2016 będziemy tu ponownie.
    Andrzej D
    5/5
    Rodzinny wypoczynekTripAdvisor Hotel pięknie umiejscowiony, czysty, miła obsługa, pyszne jedzenie, basen, plac zabaw dla dzieci...polecam
    Z jednej strony widok na parking i ulicę- tu mankament dla osób, króre mają okno na tą stronę, czuć dym z kominów sąsiadujących budynków-mało przyjemne. Po drugiej stronie piękny widok na Dunajec i Trzy Korony. Duży i pięknie zaaranżowany ogród z placem zabaw.Do dyspozycji gości leżaki i stoliki. Można odpoczywać w ogrodzie z zakupionym drinkiem/piwem w drinkbarze lub skosztować danie zakupione w restauracji. Warto zamawiać pokój wcześniej z widokiem na Dunajec.
    Obsługa bardzo uprzejma i pomocna.
    Pokój czysty, co dziennie sprzątany, bez zarzutów.
    Pyszne jedzenie. Na śniadanie swojskie wędliny, powidła, bardzo różnorodnie,trochę mało owoców. Jak dla mnie zamiast ciasta mogłyby być świeże owoce. Kawa z ekspresu - super. Obiadokolacja - 2 rodzaje zup, danie mięsne i wegetariańskie, bufet sałatkowy, szkoda,że nie ma do wyboru też ryby. To co jest jest pyszne i to jest wielki atut.
    Basen bez większych atrakcji, podstawowy, wystarczający do popływania. Jaccuzi właściwie nie działa, podobnie z biczem i gejzerem- zacina się. Sauna nienagrzana - chyba trzeba zgłaszać chęć skorzystania- nie dopytałam. Sala gier - piłkarzyki, ping-pong, stół bilardowy, basen z piłeczkami, na zewnątrz boisko i kort tenisowy. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie.Odjęłam gwiazdki za niedziałające atrakcje na basenie. Trochę mnie to irytowało.
    Warto zamawiać pokój z widokiem na ogród/Dunajec.






    Iwona
    5/5
    “Super”TripAdvisor Spędziliśmy rodzinny początek wakacji w Sromowcach. Hotel godny polecenia z bardzo wielu powodów. Piękna i wygodna lokalizacja - u podnóża Trzech Koron, przy przystani flisackiej, bardzo blisko Czerwonego Klasztoru. Bardzo dobre jedzenie. Pokoje ok, możliwość połączenia dwóch dwójek w pokój rodzinny. Bardzo dobre spa - obsługa profesjonalna z uzdrowiska w Szczawnicy. Wypożyczalnia rowerów, basen. Cena adekwatna, niejeden hotel z większą ilością gwiazdek nie dorasta do pięt...
    Tomasz R, Zdunska Wola, Sieradz, Poland
    5/5
    “Bardzo piękne miejsce do wypoczynku !”TripAdvisor Duże pokoje, piękny kompleks z basenem, saunami, smacznym jedzeniem i ogrodem od strony spokojnie płynącego Dunajca. Mieszkańcy bardzo mili, piękny kościół. Polecam dla osób które chcą naprawdę wypocząć w ciszy i bez tłumów i bez zasięgu sieci tel. komórkowej (u mnie w Orange był brak sieci lub Orange Słowacja)
    Łukasz F, Radom Polska
    8.8/10
    FantastycznyBooking.com Rooms are a bit small for families with children.
    Very nice and helpful staff, a lot of facilities for children (2 yo), very good breakfast and not bad food from menu, clean, good place to stay even of the weather is bad.
    Aleksandra, Polska
    9/10
    ZnakomityBooking.com Непонятно организован трансфер до склонов. В первый день нам его не организовали, типа нет других желающих. В следующий раз предложили отвезти одних, 50зл за троих - так как мы бронировали только проживание через букинг, а трансфер только для отдыхающих по пакету.Были в январе 2016. Уютный номер - у нас был с небольшой гостиной зоной и нестандартной планировки, двухуровневый. Очень тихое место, можно прогуляться по пешеходному мосту через речку в Словакию. В ресторане вкусно, есть даже разливное чешское пиво и несколько необычных сортов регионального в бутылках. Каток (коньки в прокат бесплатно), бассейн, сауна. Достаточно близко, 25 минут, до горнолыжных склонов Езерско и Чольштына, до Бялки минут 40. Возможен трансфер от отеля на микроавтобусе, до Езерско удобнее им воспользоваться - там очень маленькая неорганизованная парковка и в Словакии ноль промилле.
    Alexandr, Rosja
    9.6/10
    WyjątkowyBooking.com miłe zaskoczenie całością Hotelu-duże pokoje,basen,grota solna,lodowisko .
    Pomocny personel recepcji
    Marek, Polska
    10/10
    WyjątkowyBooking.com Przemiła obsługa wręcz uprzedzająca życzenia gości, bardzo dobra kuchnia, dodatkowe ręczniki i szlafroki w pokojach do wykorzystania w SPA, wystrój i wielkość pokoju.
    Tomasz, Polska
    8.8/10
    W Hotelu można odpocząć po całodziennych wędrówkach.Booking.com Pokój wygodny, duża szafa. Miły i pomocny personel, poprosiliśmy o zmianę pokoju, nie było z tym problemu. Restauracja czynna do późna, Śniadanie smaczne i duży wybór produktów. Basen i Spa utrzymane w czystości, co umila korzystanie. Piękny widok.:)
    Radosław, Polska
    5/5
    “Piękne miejsce”TripAdvisor Widok na Dunajec, parę kroków od przystani flisaków, spacerkiem można się przejść na most graniczny i dojść do Czerownego Klasztoru. Widok na Trzy Korony i piękną okolicę. Jedzenie bardzo dobre, nowy basen kryty w hotelu. Przyjemnie i wygodnie.

    Anna D, Rzeszów, Podkarpacie
    5/5
    “Gorąco polecam”TripAdvisor Świetna lokalizacja hotelu: z jednej strony Trzy Korony z drugiej widok na Tatry, położony przy samej przystani flisackiej skąd można wyruszyć na spływ Dunajcem. Przy hotelu piękny ogród z miejscem na ognisko, leżaczkami a także miejscem zabaw dla dzieci. Bardzo blisko kładki na Słowację, warto odwiedzić Czerwony klasztor, który widać z okien hotelu. Bardzo dobra kuchnia, obsługa , czysto i wygodnie . Hotel godny polecenia dla tych co lubią dużo ruchu i dla tych co lubią poleniuchować w SPA czy na basenie :-)
    janulka35, Kraków, Poland
    5/5
    “polecam gorąco”TripAdvisor Super miejsce i dla młodych wiekiem ( zwłaszcza z dziećmi) i dla tych młodych duchem :). Świetnie położony z fajnym ogrodem dla dużych (leżaczki) i małych (plac zabaw) Czyste pokoje,przemiła obsługa,rewelacyjny basem oraz grota solna, dla przepracowanych rewelacyjne spa. Pyszne jedzenie w szczególności zupa flisacka i kaszanka z grilla.
    Patrycja M, Kraków, Polska
    5/5
    “super wypoczynek w Pieninach”TripAdvisor Położenie hotelu bajkowe, Trzy korony z jednej strony, z drugiej szczyty Tatr i na przeciw Dunajec z tratwami. Sam hotel godny polecenia, pyszne jedzenie, miła obsługa, czyste pokoje z klimatyzacją, ładny ogród z soczystą zieloną trawą i miejscem do zabaw dla dzieci. Wieczory z muzyką góralską przy oświetlonym ogrodzie - nic tylko wypoczywać.
    Polecam wszystkim którzy chcą odpocząć od samochodów, hałasu i zobaczyć uśmiechnięte twarze personelu. Na pewno tu wrócę. Stefania Hyla
    Stefania H, Opole, Polska
    5/5
    “Świetnie miejsce na wyjazd z dziećmi”TripAdvisor Hotel położony w spokojnym miejscu, tuż przy szlaku na Trzy Korony. Bardzo dobrze wyposażony w atrakcje dla dzieci - basen z kuleczkami, plac zabaw, wieczorne zajęcia gimnastyczne/plastyczne dla dzieci, kino letnie. Restauracja z widokiem na Dunajec. Urokliwy hotel z miłą obsługą i świetnym wyposażeniem.
    Wanderthesun, Rzeszów, Polska
    5/5
    “Gorąco polecamy ”TripAdvisor Idealne miejsce dla rodziny z dziecmi, super miejscowka dla chodzacych po gorach, szczegolnie na Trzy Korony. splyw Dunajcem przy samym hotelu. Pyszne sniadania. Ladnie zagospodarowany trawnik wokol hotelu, muzyka na zywo. Piekny widok na Trzy Korony
    Magdalena B
    5.2/6
    Rodzinny wypoczynekHolidayCheck Hotel pięknie umiejscowiony, czysty, miła obsługa, pyszne jedzenie, basen, plac zabaw dla dzieci...polecam
    Iwona
    10/10
    WyjątkowyBooking.com okalizacja
    wyposażenie
    czystość
    Magdalena, Polska
    6/6
    Fajne widoki, super obsługa i jedzonko! Polecam!HolidayCheck Niesamowity klimat u podnóża Trzech Koron. Można zamoczyć nogi w Dunajcu - tuż przed hotelem. Fantastyczna kuchnia. Dobre SPA i duży wewnętrzny hotelowy basen. Hotel raczej kameralny.
    Fantastyczne położenie na końcu miejscowości, co daje wrażenie ciszy i spokoju. Trzy Korony zaglądają do okien. Kładka na Słowację ok. 350m od hotelu. Można odwiedzić Czerwony Klasztor i napić się piwka (1 euro lub 4,50zł). Do zamku w Starej Lubowli ok. 30km (warto zobaczyć!) Do Niedzicy ok 8km tyle samo do Czorsztyna. Spływ Dunajcem - przystań przy hotelu. Położenie to jeden z największych atutów hotelu.
    Miła, uczynna i nie nachalna. Po prostu klasa!
    Jadałem w wielu hotelach (można sprawdzić we wcześniejszych moich wpisach), ale takiego smaku nie doznałem. Kucharz to geniusz! Do dziś mam w pamięci polewkę bacowską! Moja córka wspomina wspaniałe gofry. Oczywiście wybór potraw mniejszy niż w hotelach tureckich, czy greckich ale za to smak!!! Przyjedziecie zobaczycie. Niczego nie brakuje, potrawy donoszone w miarę ich upłynniania.
    Nowa siłownia, kort tenisowy obok i plac zabaw, wystarczający dla maluchów. W hotelu są animatorzy dla dzieci, ale nie korzystaliśmy z ich usług. Możliwość wypożyczenia roweru w Sromowcach i oddania w Szczawnicy i odwrotnie. Niezłe SPA, zabiegi w niewygórowanych cenach. Są pakiety dla obojga płci ze specjalną zniżką. Obok hotelu możliwość wykupienia jazdy konnej (bardzo profesjonalna instruktorka). Duży basen - śmiało można popływać. Dwie sauny - sucha i parowa. Sucha, kiepsko grzeje.
    Pokój dosyć duży z małą lodówką ( to ważne latem). Sprzątany codziennie. Łazienka czysta, ręczniki wymieniane według potrzeb. W pokoju czajnik elektryczny, herbata i woda mineralna uzupełniana każdego dnia. Do czego mógłbym się doczepić to układu łóżek. Podwójne na podwyższeniu w rodzaju antresoli, przez co przy upalnych nocach było trochę duszno.
    Koniecznie spływ Dunajcem a powrót ze Szczawnicy rowerem. Niezłe piwko w barze obok "U Kowola". Tam można spałaszować wędzonego pstrąga. Pycha!
    Można skorzystać z lokalnych wycieczek organizowanych przez biuro turystyczne. Informacja w hotelu.

    Paweł, Polska
    9.2/10
    „Każdemu przyjacielowi polecę a wrogowi nic nie powiem.”Booking.com Od hotelu , obsługę, otoczenie, warunki a także właściciele - ocena super. Nawet pogoda , na którą nie ma nikt wpływu dostosowała się do wymagań.
    Jacek, Polska
    6/6
    Hotel godny poleceniaHolidayCheck Hotel przeciętnej wielkości, co powinno zostać docenione przez osoby, które nie przepadają za molochami.
    Od frontu hotel sprawia przeciętne wrażenie, tu uwagę przyciąga głównie piękny widok na Trzy Korony.
    Parking jest dość niewielki, w stosunku do wielkości hotelu i powstał niewielki problem z parkowaniem ale dość szybko rozwiązany.
    W środku znajduje się duża jadalnia oraz drink bar. W przypadku, gdy pogoda dopisze można zjeść lub napić się na dworze, z pięknym widokiem na Trzy Korony oraz Dunajec.
    Położenie hotelu oraz okolica to jeden z głównych atutów hotelu. Przede wszystkim okolica jest bardzo urokliwa. Jeśli ktoś lubi robić zdjęcia krajobrazowe, to jadąc do hotelu będzie miał wiele okazji, by zatrzymać auto na poboczy i zrobić zdjęcia.
    Hotel jest położony u stóp Trzech Koron, które przyciągają uwagę.
    Na tyłach hotelu znajduje się przystań flisacka, więc osoby, które chciałyby spłynąć Dunajcem mogą poczekać na swoją kolej w hotelowej restauracji.
    Do centrum jest ok. 4 - 5 minut piechotą. W pobliżu są sklepy, w których można kupić podstawowe produkty.
    Ok. 500 metrów od hotelu znajduje się kładka, którą można przedostać się na słowacką stronę.
    Obsługa na wysokim poziomie. Pani w recepcji bardzo uprzejme i pomocne. Sprzątanie pokoi codziennie wg uznania gościa hotelowego.
    Śniadanie typowo hotelowe ale bardzo smaczne. Natomiast podczas śniadania jest dość tłoczno.
    Obiady i kolacje a la carte. Największą atrakcją podczas obiadu oraz kolacji jest widok na Dunajec. Przyjemnie się je w takim otoczeniu.
    Największą atrakcją jest z pewnością bliskość Trzech Koron oraz możliwość spływu Dunajcem - przystań znajduje się na tyłach hotelu.
    Kolejną atrakcją jest hotelowa wypożyczalnia rowerów. Polecam trasę do Szczawnicy, wzdłuż Dunajca. Rewelacja. Bardzo malownicza, zapierająca dech w piersiach. Warto zabrać aparat. Trasa ma długość ok. 12 km i w zasadzie nadaje się dla każdego, nawet dla osób mniej wysportowanych (na nielicznych przewyższeniach można prowadzić rower). W kilku miejscach (zjazdy z przewyższeń) znajdują się znaki nakazujące zejście z rowerów i bezwzględnie należy się do nich zastosować. Zignorowanie znaków grozi zderzeniem czołowym z rowerzystami wjeżdżającymi pod górę oraz upadkiem ze skarpy.
    W hotelu jest spa (nie korzystałem) oraz duży w miarę prostokątny basen o długości ok. 12 metrów (mierzone krokami) - da się pływać.
    Na tyłach hotelu jest mini plac zabaw dla dzieci.
    Jest także miejsce na grill - można zarezerwować na recepcji.
    Przestronny pokój, czysty, z częścią dzienną oraz częścią przeznaczoną do spania. W pokoju była lodówka. Jeśli jest taka możliwość, to polecam zarezerwować pokój od strony Dunajca. Okna mojego pokoju (II. p.) wychodziły na wejście główne / parking / ulicę i rano było trochę gwarno (ale da się z tym żyć).
    W hotelu i okolicy jest problem z zasięgiem sieci komórkowych. Z polskich sieci działa wyłącznie Play, poza tym słowackie. WiFi hotelowe jest dość słabe i działa tylko na parterze budynku. Trzeba się nastawić na roaming.
    Hotel nadaje się idealnie na długi weekend z rodziną lub przyjaciółmi albo na wyjazd integracyjny.
    Hotel godny polecenia.

    Adam, Polska
    5/5
    “Klimatyczny hotel nad Dunajcem”TripAdvisor To mój ulubiony hotel na wekendy w Polsce. Pięknie położony nad brzegiem Dunajca, fajny ogród i kawiarenka gdzie można spokojnie posiedzieć. Plac zabaw dla dzieci. Pokoje bardzo komfortowe, łóżka wygodne. Z balkonu można obserwować tratwy płynące po rzece. W hotelu jest fajny basen i SPA. Sromowce Niżne to mała spokojna wieś, ale jest tam wszystko co potrzebne do dobrego wypoczynku....
    Renata K, Pułtusk
    10/10
    „komfortowy wypoczynek”Booking.com Rewelacyjne położenie hotelu - u podnóża Trzech Koron, ogród nad Dunajcem, basen,występy kapeli góralskiej. Cisza i spokój.
    Aneta, Polska
    5/5
    “Fantastyczne miejsce na wypoczynek”TripAdvisor Doskonała lokalizacja obiektu, przemiła obsługa, komfortowe i przestronne pokoje a ponadto czystość w całym obiekcie oraz dodatkowe atrakcje w postaci dużego basenu, SPA,wypożyczalni rowerów i animatora dla dzieci sprawiają, że Hotel jest doskonałym miejscem wypoczynku dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Bliskość szlaków rowerowych i pieszych oraz bliskość jeziora Czorsztyńskiego sprawiają że bez względu na pogodę nie sposób się tutaj nudzić. Dodając do tego pyszne jedzenie sprawia, że jest to miejsce do którego powrócimy na 100%.
    Joanna G, Wrocław, Polska
    5/5
    “Polecam”TripAdvisor Świetnie położony hotel. Doskonały wypoczynek z dzieckiem. Hotel wygodny, przestronne, czyste pokoje, kameralna atmosfera. Bardzo uprzejmy personel, szybko reagujący na potrzeby gości. Duży basen, z brodzikiem, jacuzzi strefa saun dostępne od 8-22. Chętnie wrócimy.
    T-Mobile nie miał zasięgu polskiego operatora i Wi-Fi średnio działało.
    Titmouse2015, Warszawa, Polska
    5/5
    “Wspaniale swieta wielkanocne u stop Trzech Koron”TripAdvisor Spedzilismy swieta Wielkiej Nocy w Hotelu Nad Przelomem w kwietniu 2015 razem z nasza rodzina,korzystajac z jednego ze swiatecznych pakietow.Byl to nasz drugi pobyt w tym miejscu i nie zawiedlismy sie.Rewelacyjne swojskie jedzonko na swiatecznym stole w formie bufetu szwedzkiego wspominamy do dzisiaj.Blisko do splywu Dunajcem oraz Czerwonego Klasztoru na Slowacji oraz Szczawnicy.Na pewno jeszcze tutaj wrocimy!
    Magdalena C, Gliwice, Polska
    5/5
    “Miło i sympatycznie”TripAdvisor Położenie hotelu znakomite, widoki z okien pokoi od strony południowej i wschodniej niezapomniane. Pokoje cieplutkie, łóżka bardzo wygodne. Świetny pomysł z kącikami kawowymi na korytarzach oraz z kącikiem prasowym przy kominku.
    Restauracja fajnie urządzona, serwująca bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie. Obsługa bardzo sympatyczna i pomocna. Indywidualne podejście do klienta (bus na dodatkową nocną jazdę na nartach wiózł nawet dwie osoby). Polecamy pakiety zimowe, w ramach których hotel zapewnia wiele atrakcji.
    Dorota Ż, Świdnik, Polska
    4/5
    “niezwykłe miejsce , niezwykła atmosfera..”TripAdvisor Fantastyczne miejsce, malownicze i urocze.Poza tym basen, spa i pokój rodzinny do gier rodzinnych oraz "kulkowo" dla dzieci. Przepiękne widoki przepyszne jedzenie w bardzo przystępnych cenach oraz przemiła obsługa, góralski nastrój i wigor. To wszystko sprawiło że podczas pobytu świątecznego czuliśmy się naprawdę wspaniale..Pozdrawiamy wszystkich górali ze Sromowców Niżnych I oczywiście na pewno tam wrócimy..
    maja281, Szczecin, Polska
    5/5
    “Jesienny spływ Dunacjem”TripAdvisor Hotel ze wszech miar godny polecenia - super lokalizacja - u stóp Trzech Koron, obok przystani flisackiej, bardzo blisko kładki na słowacka stronę i szlaków turystycznych.
    Obsługa sympatyczna i zawsze gotowa do pomocy. Pokoje czyste, jedzenie bardzo smaczne, choć w pewnym momencie obiadokolacje serwowane, bez możliwości wyboru. Jeśli chodzi o widok z okna, to trudno powiedzieć, bo trafiliśmy na pokój z oknami połaciowymi, więc widok był na kawałek nieba i odległe Tatry. Ogólnie bardzo polecam.
    grupowiczka, Szczecin, Zachodniopomorskie, Poland
    5/5
    “Super"TripAdvisor Spędziliśmy rodzinny początek wakacji w Sromowcach. Hotel godny polecenia z bardzo wielu powodów. Piękna i wygodna lokalizacja - u podnóża Trzech Koron, przy przystani flisackiej, bardzo blisko Czerwonego Klasztoru. Bardzo dobre jedzenie. Pokoje ok, możliwość połączenia dwóch dwójek w pokój rodzinny. Bardzo dobre spa - obsługa profesjonalna z uzdrowiska w Szczawnicy. Wypożyczalnia rowerów, basen. Cena adekwatna, niejeden hotel z większą ilością gwiazdek nie dorasta do pięt...

    Pobyt: lipcu 2014, wyjazd z rodziną
    Tomasz R, Zdunska Wola, Sieradz, Poland
    5/5
    “pięknie i smacznie”TripAdvisor Spędziłem tam z rodziną 5 dni. Zacząć należy od widoku, który z hotelowego ogrodu jest wręcz oszałamiający. Jedzenie świetne. Bogate śniadania i obiadokolacja w formie bufetu ( zawsze dwie przepyszne i oryginalne zupy, oraz dwa dania główne), świeży na miejscu wędzony pstrąg ( dostępny na drugi dzień na śniadaniowym stole - cudo!). Zajęcia dla dzieci, które uratowały mi życie w czasie deszczowej pogody. Oprócz nieziemskich widoków, które można godzinami kontemplować z leżaka w ogrodzie, lokalizacja hotelu ma jeszcze jeden wielki plus - możliwość przespacerowania się przez kładkę na Dunajcu ( kolejne wspaniałe widoki) na Słowację. Poza brakiem sieci po wielkiej burzy, nie stwierdziliśmy żadnych wad. Żadnych. Istotne - spod hotelu można wyruszyć na spływ Dunajcem.

    Pobyt: lipcu 2014, wyjazd z rodziną

    Jarek S
    5/5
    Położenie hotelu nie ma sobie równych. Przepiękny widok ,bliskość szlaków turystycznych, szum Dunajca... Potrawy serwowane w restauracji REWELACYJNE. Obsługa bardzo sympatyczna. Mimo dużego obłożenia pełen relaks. Pokoje czyste , przestronne . Na pewno tam wrócę Wskazówka dotycząca pokojów: Polecam pokoje od strony przystani flisackiej. TripAdvisor Położenie hotelu nie ma sobie równych. Przepiękny widok ,bliskość szlaków turystycznych, szum Dunajca... Potrawy serwowane w restauracji REWELACYJNE. Obsługa bardzo sympatyczna. Mimo dużego obłożenia pełen relaks. Pokoje czyste , przestronne .
    Na pewno tam wrócę

    Wskazówka dotycząca pokojów: Polecam pokoje od strony przystani flisackiej.
    dorota k, Bydgoszcz, Polska
    10/10
    WyjątkowyBooking.com lokalizacja
    wyposażenie
    czystość
    Magdalena, Polska
    @textColor
    @lightBgColor
    @midBgColor
    @darkBgColor
    @baseColor
    @brandPrimary
    @brandSuccess